Agnieszka Bartel
Redaktorka i publicystka, od 11 lat dzieli się zdobytą wiedzą na łamach popularnych portali. Socjolog i filolog angielski z wykształcenia, zwolenniczka naturalnych metod leczenia i dbania o work-life balance. „Jesteś tym, co jesz” nie jest dla niej tylko powiedzeniem – uważnie wybiera produkty używane w kuchni i śledzi wyniki badań prowadzonych przez specjalistów z dziedziny żywienia. Jest świadoma, że zdrowie psychiczne wpływa na zdrowie fizyczne i odwrotnie, dlatego od lat rozwija swoje zainteresowania psychologią i socjologią zdrowia. Docenia mindfulness.
Polecane
Odżywianie
2 min.Karagen – co to jest, gdzie jest stosowany i jaki ma wpływ na zdrowie?
Odżywianie
3 min.Jak wygląda dieta po kolonoskopii? Co jeść, a czego unikać?
Zdrowie
1 min.Skurcze palców u nóg - jakie są przyczyny? Co zrobić?
Odżywianie
1 min.Detoks cukrowy - co jeść? Jak go przeprowadzić?